به گزارش اختصاصی پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا،کانالهای تلگرامی در این فاصله به صورت گسترده اقدام به انتشار این مطلب کردند که بعد از مدتی شریعتمداری طی یک مصاحبه خبر انتصاب خود را تکذیب کرد.
هر خبری که منتشر میشود درست و قابل استناد نیست و باید اخبار را از پلتفرمهایی که منبع خبر مشخص و قابل اعتماد دارند و در زمان انتشار اخبار نیز این منابع را مشخص میکنند، دنبال کرد.
در حال حاضر وضعیت مرجعیت رسانهای کشور و میزان اهمیت رسانههای مختلف نزد مردم بهطور دقیق مشخص نیست.
همانقدر که اخبار صحیح می توانند آگاهی بخش باشند ،اخبار نادرست و نامعتبر نیز می تواند باعث آسیب رسیدن به اقشار مختلف جامعه باشد.
منبع خبر یکی از اصلی ترین رکن های خبر می باشد و تا حدی مهم است که برخی کشورها و برخی از شبکه های خبری نمی توانند خبری را بدون ذکر منبع منتشر کنند.
اخبار انتصابات،حواث و سایر اتفاقات گاها بصورت گسترده و کپی-پست بدون کمترین اطلاعی از منبع خبر منتشر می شود و چندباره این مسلئه را برای مردم یادآوری می کند که هنوز مرجعیت رسانه ای در ایران وجود ندارد و مردم برخی اوقات خبر درست را از نادرست نمی توانند تشخیص بدهند و نمی دانند به کدام رسانه رجوع کنند.
معضل یاد شده تحت عنوان کوچ رسانه ای کاربران ایرانی از داخل به خارج از کشور نام برد و این نکته را مورد تاکید قرار داد که رسانه های دولتی نمی توانند مرجع دقیقی برای اخبار باشند.
این پرسش مطرح است که چرا در ایران هنور مرجع رسانه ای نداریم و برای آن چاره اندیشی نمی شود!