به گزارش نفت آرا، افسانه محرابی گفت: به منظور مدیریت تقاضای محصولات پتروشیمی مورد مصرف در صنایع نساجی و در راستای کاهش قیمت تمام شده مواد اولیه مورد نیاز این صنعت، این تصمیم اتخاذ شده است.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود با اقدامات صورت گرفته علاوه بر بهبود فعالیت واحدهای تولیدی شاهد حذف التهاب از بازار محصولات پتروشیمی باشیم.
محرابی افزود: بدیهی است چنانچه واحدهای تولیدی که با کاهش سهمیه مواجه شده اند در میزان سهمیه فعلی دارای ابهاماتی می باشند با مراجعه به سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها و ارائه اسناد مثبته مبنی بر آمار تولید و مقدار خرید از بورس در سال ۹۸ مراتب را از طریق استان به دفتر صنایع نساجی پوشاک و سلولزی اعلام تا موضوع مورد بررسی مجدد قرار گیرد.
اخیرا دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبهای معدنی و آشامیدنی ایران از افزایش ۲۰ درصدی قیمت محصولات این صنعت در پی افزایش قیمت مواد اولیه از سوی صنایع پتروشیمی خبر داده و گفته بود که صنایع پتروشیمی با افزایش قیمت دلار در سامانه نیما محصولات خود را گران میکنند و با این کار تیشه به ریشه صنعت غذا میزنند.
پیشتر هم محمدرضا مرتضوی - رییس هیات مدیره کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی و دبیرخانه صنعت، معدن و تجارت ایران از افزایش ۱۳۰ تا ۱۵۰ درصدی قیمت مواد پتروشیمی و در پی آن افزایش هزینههای بسته بندی صنایع غذایی در ماههای اخیر خبر داده و گفته بود که وقتی صنایع مادر مثل پتروشیمی، فولاد، برق و نظایر آن به صورت بی رویه افزایش قیمت داشته باشند، روی صنایع دیگر هم تاثیر میگذارد؛ بنابراین یکی از دلایل افزایش قیمت کالاهای مختلف در ماههای اخیر همین است و دلیل دیگر هم نوسانات نرخ ارز. به نظر میرسد تداوم این وضعیت واحدهای نساجی را هم دچار مشکل کرده است.