به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، «حسین حسینزاده» عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم دانشبنیان شدن اقتصاد و صنعت کشور اظهار داشت: موضوع شرکتهای دانشبنیان و استفاده از ظرفیت بینظری که در ارزش افزوده و بهرهوری بیشتر دارند از مهمترین اولویتهای کشور است، زیرا در توسعه و شکوفایی اقتصاد کشور به ویژه صنایع نفت و گاز اثرگذاری بسیار خوبی دارد.
حسینزاده تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی هم سال گذشته و هم امسال تأکید ویژهای بر موضوع دانشبنیانها داشتند که البته به لطف خدا قدمهای بسیار خوبی هم توسط معاونت علمی نهاد ریاستجمهوری و دیگر دستگاههای ذیربط هم برداشته شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به طور ویژه در حوزه نفت و گاز اقداماتی مانند ایجاد پارکهای علم و فناوری، استفاده از شرکتهای دانشبنیان و برگزاری نمایشگاههای بینالمللی صورت گرفت که در مقام عمل بسیار موثر و مفید واقع شدند.
وی افزود: اخیراً شرکت ملی نفت برای بهرهوری بیشتر و بهتر چاههای با تولید بسیار پایین از ظرفیت چندین شرکت دانشبنیان بهره برده است، این فناوری در سطح بسیار بالایی توسط جوانان نخبه کشورمان در غالب شرکتهای دانشبنیان به طور نسبی مورد استفاده قرار گرفت و اگر به طور کامل اجرایی شود برداشت نفت ما از چاههایی که نیمه دوم عمر خود را در میادین نفتی و گازی سپری میکنند، افزایش چشمگیری خواهد داشت.
حسینزاده خاطرنشان کرد: امروز کشور با توجه به اینکه در شرایط تحریمی قرار دارد، شدیداً نیاز به استفاده از توان نخبگان، متخصصین و جوانان فعال در حوزه دانشبنیانها دارد، امیدوارم دولتمردان و مجلس شورای اسلامی در استفاده از توان جوانان این مروز و بوم اهتمام ویزه داشته باشند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص خارج شدن از شرایط خام فروشی بیان داشت: بهره بردن از شرکتهای داشنبنیان تأثیر بسزایی در اقتصاد کشور دارد. ارزآوری، اشتغالآفرینی، جلوگیری از خامفروشی و افزایش بهرهوری چاهها نمونهای از این تأثیرات است.
وی ادامه داد: کاتالیستهایی که هماکنون در حوزه پتروشیمی تولید میشود، نمونه موفقی از جلوگیریِ خامفروشی و حضور دانشبنیانها در صنعت است، خارج شدن از شرایط خامفروشی نه تنها به ارزآوری کمک میکند، بلکه با تکیه بر دانش بنیان شدن اقتصاد ملی طبق تأکیدات موکد رهبر معظم انقلاب اسلامی در بی اثر کردن تحریمها نیز موثر است.
انتهای پیام/.