به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، علیرضا دانشی در نشست خبری با اصحاب رسانه در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت در اهواز اظهار کرد: دشمن بهدنبال کشیدن کمربند امنیتی به دور کشور و تحریمها همان کمربند امنیتی است.
وی افزود: راه شکست و خنثیسازی تحریمها داشتن همکاری و مناسبات بیرونی با دنیا و کشورهای همسایه است.
دانشی با تأکید بر حمایت از بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان و فناور با همه توان گفت: شرکتهای خصوصی و شرکتهای دانشبنیان از این بابت نگران نباشند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با تأکید بر داشتن ارتباطات و مناسبات قوی با دنیا و شدنی بودن آن، گفت: خوشبختانه پس از ۴۴ سال دولت مجوز صدور خدمات فنی و مهندسی را به ما داد.
دانشی با اشاره به برنامهریزی برای صادرات خدمات فنی و مهندسی به خارج از کشور تصریح کرد: ظرفیت صنعت نفت در داشتههای محدودی که ما را در آن نگه داشتند بسیار بالاست، در حالی که زنجیرههای ثروت و ارزش در صنعت نفت بسیار بالا هستند.
وی تصریح کرد: این موضوع باید با شیوههای نو و بهصورت هدفمند مدیریت شود و دشمن دشمنی خود را دارد و ما نیز باید هوشمندی خود را داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزود: در همین محدودیتها تواناییهای ما زیاد است و میتوانیم با همین ظرفیتها کارهای بزرگی برای درآمدزایی کشور ایجاد کنیم.
وی با انتقاد از بیبرنامگی دولت پیش در صنعت نفت و مغفول ماندن آن گفت: اکنون برنامههای ۵ ساله، ۱۰ ساله و ۱۵ ساله در صنعت نفت تدوین شده است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به رشد سه برابری فعالیتها در حوزه دانشبنیان افزود: در بخش تولید بار اول نیز اقدامهای مؤثری انجام شده است و یکی از شرکتهای موفق در این زمینه بودهایم.
دانشی برگزاری نمایشگاههای صنعت نفت را در خوزستان بسیار مهم دانست و یادآور شد: در سیزدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان نیز از نظر کمّی و حضور مراکز دانشبنیان بسیار مطلوب بوده است.
وی با انتقاد از طرحهای توسعه و ازدیاد برداشت موسوم به طرحهای ۲۸ مخزن تصریح کرد: این قراردادها از ابعاد مختلف دچار مشکل بودند و در تلاش هستیم مشکلاتی را که با واگذاری کار تخصصی حوزه صنعت نفت به بخش خصوصی بهوجود آمده بود حل کنیم و سپس این طرحها اجرایی شوند.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، تعدادی از شرکتهایی که قرار بود در طرحهای ۲۸ مخزن فعالیت کنند اعلام کردهاند که نمیتوانند و در حال ترک طرح هستند، اما شرکتهای توانمند با تلاشهای انجامگرفته و با حل مشکلات این طرحها، کار خود را ادامه خواهند داد.
دانشی با اشاره به امضای تفاهمنامه میان وزارت نفت و دفاع تصریح کرد: این کار انجام شد تا مناسباتی میان این دو بخش مهم کشور شکل بگیرد و از لبریز دانش در بحثهای دفاعی که نیازمندی حوزه نفت است استفاده شود.
وی با بیان اینکه پیشقراول این مذاکرات با بخش دفاعی کشور، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است، گفت: مذاکرات بسیار خوبی در این زمینه داشتهایم و درباره فناوریهای پیشرفته با وزارت دفاع در حال صحبت هستیم تا منجر به عقد قرارداد شود و از سرریز فناوری وزارت دفاع استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تأکید کرد: این شرکت بهعنوان بزرگترین شرکت نفتی کشور ۸۰ درصد نفت را تولید و خوراک ۹ پالایشگاه نفت کشور را تأمین میکند.
سیزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت خوزستان از ۱۷ تا ۲۰ بهمنماه با حضور ۲۷۰ شرکت تولیدکننده و فناور در نمایشگاه بینالمللی کیانپارس اهواز برپاست.
انتهای پیام/.