به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، سیده آزاده میروکیلی دبیر اجرایی چهارمین همایش بینالمللی دو سالانه نفت، گاز و پتروشیمی در سالن دانشکده نفت و گاز دانشگاه خلیج فارس به خبرنگار صداوسیما گفت: گردهمایی نخبگان علمی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی برای هماندیشی درباره دانش روز این زمینه انجام شده و پژوهشگرانی از ۱۱ کشور از جمله روسیه، هند، قطر، عمان، کانادا و ایران در آن شرکت کردهاند که ۱۵ تن از مهمانان خارجی در این همایش سخنرانی خواهند کرد.
سیده آزاده میروکیلی افزود: سخنرانان برجسته کشوری نیز در این همایش سخنرانی خواهند کرد. روز اول همایش بیشتر درباره چالشهای صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مانند تأمین خوراک پایدار گازی، متانول و زنجیره ارزش، انرژی، احیای چاههای کمبازده و مسئولیت اجتماعی در حوزه انرژی و محیطزیست صحبت شد.
دبیر علمی این همایش گفت: در کمیته علمی ۱۰۲ نفر عضو از ۱۵ کشور در بخش بینالملل داشتیم. همچنین پژوهشگران فراوانی از جایجای کشور برای این همایش مقاله فرستادند.
احمد آذری افزود: در چهاره دوره همایش، این همایش با جذب ۱۹۹ مقاله بیشترین جذب مقاله را داشت که ۱۵۶ مقاله نیز پذیرش شدند.
او ادامه داد: ارتباط با صنایع یکی از اهداف این همایش بود که در آن هم موفق بودیم و شرکتها و صنایع گاز و پتروشیمی استان و پایتخت انرژی کشور در آن شرکت کردند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در سخنانی در این همایش گفت: صنعت انرژی، محصولات دانشبنیان و فناورانه و انرژی فسیلی بهعنوان سرمایه کشورها همواره زمینهساز آفرینش سرمایه فوقالعاده مورد توجه بوده است.
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری با اشاره به ضرورت مدیریت هوشمند در عرصه انرژی فسیلی در کشورهای مستقل افزود: این انرژی در کشورها اگر مدیریت نشود، جهان استکبار آن را مدیریت میکند. دیپلماسی صنعت انرژی یکی از مهمترین مؤلفهها بهویژه برای محققین، اندیشمندان و پژوهشگران است.
او اضافه کرد: یکی دیگر از موضوعات این همایش احیای چاههای کمبازده و بسته است که در این زمینه حدود ۸۰۰ چاه نفت بر اساس آمارهای وزارت نفت بسته است که اگر بهشکل علمی و دانشبنیان به چرخه تولید بازگردد ۱۵ درصد به تولید خالص ملی افزوده میشود.
امام جمعه بوشهر اشاره کرد که صنعت هر چند از مزایای مهمی برخوردار است، ولی از آن سو آسیبها و مشکلاتی برای محیط پیرامونی دنبال دارد که باید مزایا و آسیبها در استقرار صنایع پیگیری شود.
نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر رفع آلایندگی صنایع و فراهم شدن رفاه و آسایش مناطق پیرامونی گفت: پیوست مسئولیتهای اجتماعی و اجرای دقیق آن در حوزه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و دیگر صنایع آلاینده در استان بوشهر یک ضرورت است.
او اضافه کرد: توسعه متوازن محیطزیست پیرامون صنایع آلاینده باید مورد توجه ویژه قرار گرفته شود و همزمان با رشد صنعت در کنار جلوگیری از اختلال فاصله طبقاتی، زمینه اشتغال جمعیت پیرامونی در آن فراهم شود.
انتهای پیام/.