به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، سید محمد احمدزاده در دیدار با مدیران بانک ملت در ماهشهر، ضمن تبریک فرارسیدن 8 دیماه روز ملی صنعت
پتروشیمی و گرامیداشت روز بصیرت و زنده نگهداشتن یاد و خاطره سردار دلها شهید سلیمانی با اشاره به سختی ماههای نخست تحریم گفت: در سالهایی که صنعت پتروشیمی تحت شدیدترین تحریمها قرار دارد، با تلاش همکاران موفق شدیم میزان تولیدات شرکت را از 71 درصد ظرفیت در سال 97 به 112 درصد در 9ماهه سال 1400 برسانیم و عمده محصولات تولیدی شامل بنزن، ریفرمیت و گازوئیل را صادر و ارز حاصل از آن را وارد چرخه اقتصادی کشور کنیم .
احمدزاده با اشاره به افزایش مستمر درآمدهای
شرکت تصریح کرد: با تلاش و برنامه ریزيهای صورت گرفته سود شرکت بوعلی سینا از 2هزار میلیارد ریال در سال 97 به 21هزار میلیارد در سال 99 رسیده و امیدواریم که در پایان سال 1400 به حدود 50هزار میلیارد ریال دست یابیم که با تحقق پیشبینیها سود خوبی هم عاید سهامداران خواهد شد.
وي با اشاره به افزایش درآمد هاي دلاري شرکت ادامه داد: در بحث سودآوری پیش بینی می کنیم در پایان سال 1400 حدود 250میلیون دلار سود کسب کنیم و این عدد در سال بعد به بیش از 300 میلیون دلار برسد که این میزان کسب سود در یکسال، معادل یک چهارم ارزش کل شرکت است و به این معناست که طی چند سال آینده می توانیم معادل ساخت یک مجتمع پتروشیمی شبیه بوعلیسینا را کسب کنیم.
مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا در ادامه این دیدار به سایر دستاوردهای شرکت اشاره کرد و گفت در سال 1400 علاوه بر بهرهبرداري از واحد شیرین سازي برش سبک، مخزن خوراك که درحادثه سال 1395 دچار آسیب شده بود را به مرحله ارائه سرویس رساندیم و در حال تکمیل واحد پارازایلین با کمک متخصصان داخلی هستیم که در ابتداي سال آینده وارد مدار تولید خواهد شد.
احمدزاده با اشاره به برنامه این شرکت براي آینده نیز افزود: از سال آینده به سمت تعریف پروژههای جدید خواهیم رفت و در تکمیل زنجیره تولید و صنایع پایین دستی متمرکز خواهیم شد که در این مسیر نقش بانکها در تامین مالی پروژه ها و خلق ارزش می تواند حائز اهمیت باشد.
در ادامه این دیدار رضا دولت آبادي مدیر عامل بانک ملت گفت: سیاست بانک ملت نقش فعال و تسهیل گر در سرمایهگذاری های حوزه صنعت از جمله پتروشیمی است و تلاش داریم این نقش بی بدیل را توسعه دهیم.
وی افزود: امیدوارم با افزایش دامنه روابط با مجتمع هاي پتروشیمی، بانک ملت را به بانک اول این صنعت تبدیل کنیم.
انتهای پیام/.