نشست بررسی وضع پیشرفت پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی با هدف شتاب در اجرای مسیرهای راهاندازی اولیه و تحقق تولید در پالایشگاه این طرح، با حضور مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس برگزار شد.
شتاب در اجرای مسیرهای راهاندازی اولیه پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی
13 آذر 1400 ساعت 13:06
نشست بررسی وضع پیشرفت پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی با هدف شتاب در اجرای مسیرهای راهاندازی اولیه و تحقق تولید در پالایشگاه این طرح، با حضور مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا، محمد مشکینفام در بازدید هفتگی از طرحهای توسعهای این شرکت، با حضور در پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی، از مسیرهای راهاندازی اولیه (FTP) و فعالیتهای اجرایی در این بخش بازدید کرد.
وی در نشستی با رویکرد بررسی پیشرفت مسیرهای راهاندازی اولیه در پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی، با اشاره به رفع مسائل کارگران شاغل در پالایشگاه، بر ضرورت همکاری و اجرای تدابیر ویژه توسط پیمانکاران در جبهههای کاری بهمنظور شتاب در تحقق تولید و دستیابی به اولویتهای تعیین شده تا پیش از زمستان امسال تاکید کرد.
در این نشست ضمن ارائه گزارش اقدامهای انجامشده و در حال پیگیری، راهکارهای مدیریتی لازم و مناسب، با هدف رفع موانع پیش روی فعالیت پیمانکاران از سوی کارفرما ارائه شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در نخستین روز برنامه بازدید هفتگی از طرحهای در حال اجرای این شرکت در پارسجنوبی، از محل اتصال خط لوله انتقال میعانات گازی پالایشگاههای پارس 2 به مخازن متمرکز و ایستگاههای اندازهگیری میعانات گازی پارس جنوبی در سایت یک عسلویه و ایستگاه پمپاژ میعانات گازی در محل پالایشگاه فازهای 22 تا 24 بازدید کرد.
وی درباره مراحل اجرای این پروژه، گفت: عملیات ساخت این خط لوله 32 اینچی به طول حدود 60 کیلومتر، پیشتر تکمیل شده و فعالیتهای اجرایی در نقطه پایانی اتصال خط لوله به مخازن متمرکز در عسلویه و ایستگاه پمپاژ میعانات گازی در پارس 2 رو به پایان است.
مشکینفام تصریحکرد: با بهرهبرداری از این خط، قابلیت جدیدی در زمینه افزایش ظرفیت انتقال و ذخیرهسازی میعانات گازی در پارس جنوبی ایجاد میشود.
تولید گاز از فاز 14 پارس جنوبی اکنون در جریان است و با بهرهبرداری از پالایشگاه فاز 14، ظرفیت ایران برای فرآورش گاز طبیعی افزایش خواهد یافت که با افزایش تولید گاز از فاز 11 پارسجنوبی و سایر میدانهای گازی مانند پارس شمالی، میتوان از این ظرفیت برای پایداری شبکه گاز استفاده کرد.
انتهای پیام/.
کد مطلب: 2127