حکمی برای توسعه و تولید: "پیمان ایمانی" مدیرعامل جدید شرکت نفت مناطق مرکزی ایران کیست
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نفت آرا،"ایمانی" دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مخازن می باشد. سرپرست مدیریت طرح های توسعه و نگهداشت تولید شرکت نفت مناطق مرکزی ایران،رئیس هیات مدیره و مشاور مدیرعامل نفت مرکزی در امور طرح ها، مدیر مهندسی و ساختمان, سرپرست مهندسی و ساختمان طرحها، سرپرست مهندسی نفت طرحها، رئیس خدمات فنی مهندسی و ساختمان، مجری طرح توسعه ۱۶ میدان نفتی و رئیس مهندسی و اجرای طرحهای عمده مدیریت مهندسی و ساختمان در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در سوابق کاری خود دارد.
این انتصاب حاکی از نگاه ویژه حمید بورد به توسعه و تولید است.شرکت نفت مناطق مرکزی ایران (ICOFC) از شرکتهای اصلی تولیدی شرکت ملی نفت ایران و در زمره بزرگترین تولیدکننده گاز کشور میباشد. این شرکت مسئولیت تولید، توسعه، فرآورش و انتقال نفت وگاز بالغ بر 85 میدان گازی و نفتی شناخته شده در بخش اعظمی از مناطق خشکی کشور را بر عهده دارد. عملکرد این شرکت تأثیر بسزایی در چرخه اقتصاد و تأمین انرژی پایدار با حفظ و صیانت از منابع ملی دارد.
ستاد این شرکت در تهران و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، شرق و غرب از شرکت های زیر مجموعه به ترتیب در شهرهای شیراز، مشهد مقدس و کرمانشاه واقع است.
شرکت نفت مناطق مرکزی ایران دومین شرکت تولید کننده گاز کشور ، تنها شرکت تولیدی متولی ذخیره سازی گاز و گسترده ترین شرکت تولیدی با پراکندگی جغرافیایی در 14 استان و با سه شرکت بهره برداری زیر مجموعه ، 85 میدان نفتی و گازی نقش بسزایی در تأمین گاز و تولید نفت میادین مشترک ایفا می نماید .
از ابتدای تأسیس شرکت تا کنون می توان به توسعه 9 میدان نفتی ، 6 میدان گازی ، احداث پالایشگاه پارسیان2 و احداث ایستگاه تقویت فشار گاز نار و ... اشاره نمود.
افق تولید نفت و گاز کشور با توجه به برنامه های تدوین شده ، دستیابی به تولید 400 هزار بشکه نفت در روز و 400 میلیون متر مکعب گاز در روز می باشد . در این راستا طرح ضربتی افزایش بیش از 100 میلیون متر مکعب گاز در روز با توسعه 12 میدان گازی و احداث و بازارایی 7 ایستگاه تقویت فشار گاز در دست اقدام می باشد.
راهبری 23 واحد بهره برداری / واحد نمکزدایی / مرکز تفکیک ، یک پالایشگاه ، بیش از 5 هزار کیلومترخط لوله جریانی در مناطق صعب العبور و بیش از 600 حلقه چاه گازی و نفتی با پیچیدگیهای بعضاً منحصر بفرد از چالشهای روزمره شرکت می باشد.
استفاده حداکثری از توان فنی و تجهیزاتی شرکتهای داخلی جهت انجام اقدامات ترمیمی بویژه چاه محور همواره مدنظر بوده و در این راستا می توان به حمایت از ساخت رشته های تکمیلی با تحمل فشار بالا ، تولید ماده های ضد هیدرات(kHI)، کاهش دهنده اصطکاک در خط لوله (DRA) و زداینده هیدروژن سولفوره اشاره نمود. کاهش فشار ورودی ایستگاه تقویت فشار گاز نار از دیگر اقدامات مهمی بود که با استفاده از توان فنی شرکت های داخلی به ثمر رسید .
در راستای اجرای طرح احیای چاههای بسته / کم بازده با استفاده از شرکتهای دانش بنیان ایرانی و شرکتهای فناور و براساس مطالعه و بررسی و مشارکت کارشناسان ادارات ذیربط در ستاد و شرکتهای تابعه (شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی ، شرق و غرب) طی سال های گذشته و جاری، بررسی و غربالگری حدود 100 حلقه چاه بسته و کم بازده نفتی و گازی (عمدتا چاه های گازی) و در قالب 20 چالش سطح الارضی و تحت الارضی عمده و با 53 عنوان موضوع فناوری کلی تعریف شد. البته تعداد چاهها ، چالشها و عناوین ثابت نبوده و با توجه به شرایط زمانی و امکانات موجود تغییر می نماید .