به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت با اشاره به پایلوت میدانی ازدیاد برداشت، گفت: مقرر شده که ۵.۵ میلیون بشکه تولید نفت داسته باشیم که ۹۰۰ هزار بشکه از محل ازدیاد برداشت خواهد بود که به رشد اقتصادی کمک خواهد کرد و در این راستا لازمه آن فناوری است.
سیدمهدیا مطهری در نشست خبری کنفرانس مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت با بیان اینکه حمایت از نخبگان و تولید بار اول نشان می دهد مه شاخص زیست بوم در کشور فعال است، اظهار داشت: ما این فرصت را داشته ایم که از بازیگران زیست بوم استفاده کنیم که امیدواریم بهره وری داشته و به افزایش تولید کمک کند.
وی با بیان اینکه افزایش تولید ما را به رشد اقتصادی که سیاستگرار ترسیم کرده می رساند، افزود: تلقی ما از دانش بنیان ها این است که از فناوری پیشرفته برای بهبود بهره وری استفاده کنیم تا هزینه و زمان کاهش و کیفیت تولید افزایش یابد.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت با اشاره به پایلوت میدانی ازدیاد برداشت ، تصریح کرد: مقرر شده که ۵.۵ میلیون بشکه تولید نفت داسته باشیم که ۹۰۰ هزار بشکه از محل ازدیاد برداشت خواهد بود که به رشد اقتصادی کمک خواهد کرد و در این راستا لازمه آن فناوری است.
وی با اشاره به برنامه های هوشمندسازی بیان داشت: طبق برنامه باید ۱۵ میدان نفتی و گازی با مفهوم دیجیتال هوشمند شده و ایجاد ارزش افزوده کند. همچنین اینکه بازار کارآفرینانی برای نخبگان در حوزه IT فراهم شود.
مطهری گفت: بر اساس بنچ مارک جهانی هوشمندسازی منجر به افزایش تولید، کاهش هزینه و مصرف انرژی می شود.
وی ادامه داد: امریکا با استفاده از هوشمندسازی موفق شده به ۱۳ میلیون بشکه تولید نفت دست یابد که بیشتر این میزان تولید نیز از نامتعارف ها بوده است.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت همچنین بر لزوم استفاده از هوش مصنوعی در بحث اندازه گیری تصریح کرد: در شرکتهای بین المللی با تقویت این مفهوم شاهد جهش تولید نفت هستیم.
وی یادآور شد: در حوزه شیل های نفت و گاز و هیدراتهای گازی اقدامات خوبی با استفاده از زیست بوم انجام شده است.
مطهری تاکید کرد: در حال حاضر زیست بوم در کشور ما ایستا است لازم است که به سمت پویایی و داینامیک شدن حرکت کنیم.
انتهای پیام/.