به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
نفت آرا، تقویت تولید و حمایت از اشتغال دو کلیدواژه مهم در عرصه اقتصادی کشور ما است که طی سالهای اخیر همواره مورد تاکید بوده و اقدامات فراوانی در این زمینه صورت گرفته است.
در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده است، انتظار میرود که همگان برای تحقق این شعار و حمایت از تولید و اشتغال پای کار باشند.
پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه یکی از واحدهای تولید متانول مستقر در جنوب استان بوشهر است که با سرمایه صندوق فرهنگیان احداث شده و بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در آن سرمایهگذاری صورت گرفته است.
بیش از ۶۰۰ نفر در این واحد پتروشیمی کار میکنند که امروز با قطع خوراک این واحد، کارگران این شرکت بیکار شدهاند و گفته میشود قطع گاز ضرر و زیان فراوانی را به تأسیسات آن وارد کرده است.
در شرایطی خوراک شرکت متانول ساز کیمیای پارس خاورمیانه توسط پتروشیمی دماوند به بهانه بدهی قطع شده که چندی پیش رئیس جمهور برای حمایت از تولید اعلام کرده بود هیچ واحد تولیدی به دلیل بدهی نباید تعطیل شوند.
هرچند دلیل قطع گاز این واحد، بدهیهای پرداخت نشده عنوان شده است ولی انتظار میرفت برای حفظ سرمایه فرهنگیان و همچنین بیکار نشدن ۶۰۰ نفر کارگر این واحد، همکاری بیشتری صورت میگرفت.
به نظر میرسد در سالی که به مهار تورم و رشد تولید توسط مقام معظم رهبری مزین شده و تلاش و تاکید دولت بر راه اندازی واحدهای راکد و نیمه تعطیل است، قطع خوراک تولیدکنندگان فعالی همچون شرکت کیمیای پارس خاورمیانه منطقی و اصولی نبوده و به نوعی خلاف سیاستهای کلی کشور و نظام جمهوری اسلامی باشد.
از طرفی این واحد پتروشیمی با سرمایه گذاری بیش از ۴۰۰ میلیون یورو از محل صندوق فرهنگیان ایجاد شده و به نوعی میتوان گفت فرهنگیان صاحبان اصلی آن هستند و قطع خوراک آن میتواند آسیب جدی به سرمایههای این قشر مظلوم وارد کند.
اکنون و با قطع خوراک شرکت کیمیای پارس خاورمیانه این احتمال وجود دارد که این شرکت هم به سرنوشت متانول کاوه دچار شود.
موضوعی که به هیچ عنوان به نفع کشور نبوده و موجب افزایش بیکاری و کاهش درآمد دولت در حالی که دولت سیزدهم تمام توان خود را بر راه اندازی دوباره واحدهای تعطیل گذاشته است، خواهد شد.
انتهای پیام/.