افزایش قیمت بنزین بر روی زندگی 85 میلیون ایرانی تاثیرگذار است/ یک افتتاحیه می شود؛ دستاورد دولت اما پاسخگوی دلار 80 هزار تومانی، مجلس باشد؟! / مجلس مصمم به اجرای سازوکاری برای جمع آوری گازهای فلر است
مجتبی یوسفی در گفت و گو با نفت آرا با بیان اینکه قانون مدیریت سوخت و هدفدنمدی یارانه ها و حرکت به سمت بهینه سازی و جلوگیری از پرت مصرف به دهه 80 باز می گردد، اظهار داشت: البته این موضوع یک بسته است و با همان استدلال، مجلس برای واردات خودروی نو و کارکرده ایستاد.
دلار به 80 هزار تومان رسیده است و پاسخی برای مردم ندارند
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی افراد که در پنج ماه گذشته اذعان داشتند اگر دولت آقای پزشکیان رای نیاورد، دلار به قیمت 60 هزار تومان می رسد! تصریح کرد: اما اکنون دلار به 80 هزار تومان رسیده است و پاسخی برای مردم ندارند.
یوسفی با بیان اینکه ما با افتخار در خدمت رئیس جمهور هستیم که به موفقیت برسند، تاکید کرد: مجلس دیگر باید چه کاری انجام می داد؟ مجلس شورای اسلامی به تمامی کابینه دکتر پزشکیان رای داد، در صورتی که برای دولت های قبل اینگونه عمل نکرد اما امروز که باید پاسخ بدهید، فرافکنی می کنید و بحث های دوقطبی راه می اندازید.
وی افزود: من مخالف افزایش هرگونه قیمت بنزین و حامل های انرژی هستم. شاید 65 درصد از مردم خودرو داشته باشند و بر زندگی آنان تاثیر بگذارد اما افزایش قیمت بنزین بر روی زندگی 85 میلیون ایرانی تاثیرگذار است. یک کشاورز مگر می تواند محصول خود را پیاده از روستا به شهر بیاورد یا یک معلم که خودرو ندارد چگونه باید به محل کار خود برود؟
مگر می شود روزانه 20 میلیون لیتر سوخت قاچاق شود؟
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمار و ارقام جدید یا بحث هایی که به تازگی مطرح شده است، نمیدانم درست و یا غلط است و در مورد آن هم نظری نمی دهم، شاید کسانی که این نکات را مطرح می کنند یک سری اطلاعات دارند که باید با آنان برخورد شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مگر می شود روزانه 20 میلیون لیتر سوخت قاچاق شود؟ یعنی با پیت نفت این مقدار بنزین جابجا می شود؟ آیا فکر کرده اید که با چند تریلی قاچاق سوخت انجام می شود؟ گفت: این عدد خیلی بزرگ است، یعنی 20 درصد از سوخت گازوئیل کشور و حدود 10 تا 15 درصد از مصرف بنزین 85 میلیون ایرانی.
اگر وزرا و استانداران برای افتتاحیه صف می کشند؛ پاسخگوی بی ثباتی در قیمت ارز و تورم در بازار هم باشند
وی با بیان اینکه اگر مافیا و قانون شکن وجود دارد باید با آن برخورد کرد، گفت: ما بحث قیر رایگان را برای کمک به روستاها در مجلس به تصویب رساندیم، حق آلایندگی و ارزش افزوده نیز به تصویب رسیده است اما اکنون به زمان افتتاحیه که می رسد، وزیر، استاندار، فرماندار پیش قدم می شوند در حالی که باید سوء مدیریت در حوزه شهر و استان خود را پاسخگو باشد. اشکال ندارد افتتاحش برای شما اما پاسخگوی بی ثباتی در قیمت ارز و تورم در بازار هم باشید. مهم این است جایی که برای گرفتن حق مردم است، نمی ایستند.
یوسفی تصریح کرد: قیر رایگان در چهار سال مجلس دهم به دلیل سوء استفاده هایی که صورت می گرفت، حذف شد اما راه های ملی در این حوزه وجود دارد و در کمیسیون عمران باید به روز شویم و از هوش مصنوعی برای برای وضع قوانین استفاده کنیم و جلوی سوء استفاده را بگیریم.
با متخلفان و قانون شکنان برخورد شود
وی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی با متخلفان و سوء استفاده کننده در قیر رایگان برخورد می کردیم نه اینکه چند سال قیر را به روی روستایی ببندیم به همین دلیل در مجلس یازدهم و دوازدهم حدود 25 هزار میلیارد تومان برای قیر رایگان، مصوب و روستاها آباد شد.
یوسفی بیان داشت: اکنون نیز هم حرف ما این است که بروید با متخلفان برخورد کنید، روش های علمی نیز در این حوزه ها وجود دارد. و این حرف ها رمز عملیات برای گرانی بنزین و گازوئیل نشود.
یک افتتاحیه می شود؛ دستاورد دولت اما پاسخگوی دلار 80 هزار تومانی، مجلس باشد؟!
وی افزود: مجلس قانون گذار است و ما پاسخ برخی از پروپاگانداهای رسانه ای را نمی دهیم. یک افتتاحیه می شود؛ دستاورد دولت و زمانی که دلار می شود 80 هزار تومان، آن وقت پاسخگویی با مجلس است! اگر این طور باشد در عین حال اینکه باید فرصت داده شود تا وزرا فعالیت کنند اما مجلس نیز از برخی ابزارهای نظارتی استفاده می کند و زمانی که استیضاح انجام می شود لشکر سایبری نگوید چرا.
مجلس مصمم به اجرای سازوکاری برای جمع آوری گازهای فلر است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص رفع فلیرنگ پتروشیمی ها و پالایشگاه ها تصریح کرد: در دولت شهید رئیسی برای اینکه جلوی فلرینگ و یا گازهای مشعل گرفته شود، با همراهی دولت برای هر متر مکعب گاز فلر 500 تومان جریمه گذاشته شد که البته به صورت روزانه عدد قابل توجهی بود و به چند صد هزار یا میلیون ها مترمکعب می رسید.
وی با بیان اینکه از 105 سال گذشته مقوله فلیرنگ یا گاز مشعل وجود داشته است، گفت: این پروژه در دولت شهید رئیسی تمام شد و عزم این دولت بود. از پالایشگاه NGL هویزه و پالایشگاه گاز بیدبلند حدود 13 میلیون مترمکعب گاز ترش جمع آوری شد اما امروز نفس برخی استان های جنوبی تنگ شده و این مقوله سلامتی مردم است و باید تا پایان برنامه هفتم توسعه حدود 30 درصد از این گازها جمع آوری شود و بر روی اجرای این سازو کار مصر هستیم.